Rosbief

met groenten van Hollandse bodem, geitenkaas en walnoten

Rosbief met groenten van Hollandse bodem, geitenkaas en walnoten

Bereidingsinstructie

 

 

  1. Voor het bereiden van het Meesterstuk Rosbief; volg de bereidingsinstructie of kijk naar de bereidingsvideo.

  2. Snijd alle groenten in dezelfde maat en houd de rode bieten apart.

  3. Verhit vervolgens 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en voeg de groenten (met uitzondering van de rode bieten) toe.

  4. Bak het geheel goud bruin en blus af met de witte wijn en kippenbouillon.

  5. Voeg daarna peper en zout toe en kook door tot de helft van het vocht verdampt is.In de tussentijd bakt u ook de rode bieten op dezelfde manier zoals hierboven omschreven. Schep daarna de groenten in een mooie schaal en voeg als laatste de rode bieten toe.

  6. Schik het geheel met de walnoten en geitenkaas. Voeg eventueel zout en peper toe.

  7. Serveer en dresseer de rodewijnsaus op of naast het vlees.

Eet smakelijk!

Ingrediënten:

  • 1 Meesterstuk Rosbief 2- 3 personen
  • 1,5 dl. kippenbouillon
  • 1 stuks witlof
  • 1/2 stuks knolselderij
  • 6 stuks champignons
  • 1 rode biet (eventueel voorgekookt)
  • 1/2 stuks ui
  • 50 gram walnoten gekraakt en gebrand
  • 75 gram geitenkaas gebrokkeld
  • 1 dl. witte wijn
  • peper en zout

Eet smakelijk!

Rosbief met rode wijnsaus

Rosbief met Opperdoezer Ronde

Een Meesterstuk = alles in 1 pakket!

In de Meesterstuk verpakking vind je alle attributen die je nodig hebt om jouw eigen Meesterstuk met succes te bereiden; Culinair stuk vlees, culinaire saus, kruidenmelange, geschaafde amandelen, vleesthermometer, ovenschaal met grillrooster en een bereidingsinstructie. Er is een verpakking voor 2-3 of 4-5 personen.

Een totaalpakket voor een heerlijk en eenvoudig diner thuis. Maak iedere dag bijzonder!