Rosbief

met Opperdoezer Ronde

Rosbief met Opperdoezer Ronde

Bereidingsinstructie

 

 

  1. Voor het bereiden van het Meesterstuk Rosbief; volg de bereidingsinstructie of kijk naar de bereidingsvideo.

  2. Schil de asperges en snijdt de onderkant eraf. Blancheer de asperges beetgaar en koel ze terug in ijskoud water.

  3. Verdeel de Lardo per 3 plakjes op een snijplank of werkbank. Rol per 3 asperges de Lardo eromheen en leg de pakketjes in een ovenschaal.

  4. Als alle pakketjes klaar zijn, licht peper en eventueel zout toevoegen (ligt aan het zoutgehalte van het spek) en smeer ze vervolgens in met een klein beetje olie. Maak ze warm in de oven gedurende de laatste 10 minuten van de bereidingstijd van het Meesterstuk.

  5. Was en rasp eventueel de Opperdoeze ronde (met schil zijn ze het lekkerst). Kook deze gaar net zoals gekookte aardappelen.

  6. Giet ze af en roer er een klontje gezouten boter door.

  7. Dresseer en serveer de rode wijnsaus op of naast het vlees.

Eet smakelijk!

Ingrediënten:

  • 1 Meesterstuk Rosbief 2-3 personen
  • 1 bosje groene asperges
  • 12 Opperdoezer ronde aardappelen
  • 1 pakje gezouten (room) boter
  • 16 plakjes Lardo di Collonata
  • olijfolie
  • zout en peper

Eet smakelijk!

Rosbief met rode wijnsaus

Rosbief met groenten van Hollandse bodem, geitenkaas en walnoten

Een Meesterstuk = alles in 1 pakket!

In de Meesterstuk verpakking vind je alle attributen die je nodig hebt om jouw eigen Meesterstuk met succes te bereiden; Culinair stuk vlees, culinaire saus, kruidenmelange, geschaafde amandelen, vleesthermometer, ovenschaal met grillrooster en een bereidingsinstructie. Er is een verpakking voor 2-3 of 4-5 personen.

Een totaalpakket voor een heerlijk en eenvoudig diner thuis. Maak iedere dag bijzonder!