Lamsbout

op Spaanse manier

Lamsbout op Spaanse manier

Bereidingsinstructie

 

 

  1. Voor het bereiden van het Meesterstuk Lamsbout; volg de bereidingsinstructie of kijk naar de bereidingsvideo.

  2. Snijd de aubergine, courgette, ui en paprika allemaal in dezelfde maat en vorm. Dit is belangrijk voor een gelijkmatige garing.

  3. Zet dit vervolgens aan in een pan met olie, rozemarijn en tijm. Voeg de stevige tomatensalsa toe en laat het geheel iets indikken.

  4. Was en blancheer de krieltjes in de tussentijd. Giet ze af en bak ze goudbruin in een pan.

  5. Gaar als laatste de tomaatjes naar eigen keuze.

  6. Serveer en dresseer de honing-rozemarijnsaus op of naast het vlees.

Eet smakelijk!

Ingrediënten:

  • 1 Meesterstuk Lamsbout 2-3 personen
  • Bijvoorbeeld: patatas bravas met tomatencompote
  • aolie -knoflookbrood met zwarte olijvensalsa
  • kruidencrostinis met chorizo
  • witte wijn champignons met Spaanse schapenkaas en pepertjes

Eet smakelijk!

Lamsbout met honing-rozemarijnsaus

Lamsbout met ratatouille en gebakken krielaardappeltjes

Een Meesterstuk = alles in 1 pakket!

In de Meesterstuk verpakking vind je alle attributen die je nodig hebt om jouw eigen Meesterstuk met succes te bereiden; Culinair stuk vlees, culinaire saus, kruidenmelange, geschaafde amandelen, vleesthermometer, ovenschaal met grillrooster en een bereidingsinstructie. Er is een verpakking voor 2-3 of 4-5 personen.

Een totaalpakket voor een heerlijk en eenvoudig diner thuis. Maak iedere dag bijzonder!