Fricandeau met rode bieten salade en geitenkaas

Bereidingsinstructie

 

 

  1. Voor het bereiden van het Meesterstuk Fricandeau; volg de bereidingsinstructie of kijk naar de bereidingsvideo.

  2. Het maken van de french dressing: doe 1/2 theelepel fijne mosterd met wat zout, peper en de azijn in een RVS roerkom. Giet daar al roerende druppelsgewijs de olijfolie aan toe totdat er een homogene massa ontstaat.

  3. Snijd de gekookte bietjes in partjes, blokjes of reepjes (wat je leuk vindt).

  4. Marineer ze met een beetje dressing. Bruneer eventueel zelf de hazelnoten in een oven goudbruin van kleur. Snijd of brokkel vervolgens met je vinger stukjes geitenkaas.

  5. Dresseer het vlees en maak het bord op met een mooie en lekkere salade van gemarineerde rode biet, rucola, geitenkaas en hazelnoten.

  6. Serveer en dresseer de warme peperroomsaus op of naast het vlees.