Beenham

MET EEN STAMPPOT VAN PREI, AARDAPPEL EN KATENSPEK

Beenham met een stampot van prei, aardappel en katenspek

Bereidingsinstructie

 

 

  1. Voor het bereiden van het Meesterstuk Beenham; volg de bereidingsinstructie of kijk naar de bereidingsvideo.

  2. Kook de aardappels in water met zout gaar en druk ze daarna door een pureeknijper.

  3. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en stoof de prei met de knoflook, peper en zout totdat er geen vocht meer in de pan zit.

  4. Meng daarna de aardappelpuree met de prei, crème fraiche, katenspekblokjes (let op niet het uitbakvet) en 1 eetlepel olijfolie.

  5. Breng het geheel op smaak met zout en peper.

  6. Serveer en dresseer de honingmosterdsaus op of naast het vlees.

Eet smakelijk!

Ingrediënten:

  • 1 Meesterstuk Beenham 2-3 personen
  • 300 gram aardappels geschild
  • 1/2 prei, zeer fijn gesneden
  • katenspek in blokjes, uitgebakken
  • 1/2 teentje knoflook, fijn gesneden
  • 1 eetlepel crème fraiche -olijfolie -peper -zout

Eet smakelijk!

Beenham met honing-mosterdsaus

Beenham met gepofte bospeen en gevulde uien

Een Meesterstuk = alles in 1 pakket!

In de Meesterstuk verpakking vind je alle attributen die je nodig hebt om jouw eigen Meesterstuk met succes te bereiden; Culinair stuk vlees, culinaire saus, kruidenmelange, geschaafde amandelen, vleesthermometer, ovenschaal met grillrooster en een bereidingsinstructie. Er is een verpakking voor 2-3 of 4-5 personen.

Een totaalpakket voor een heerlijk en eenvoudig diner thuis. Maak iedere dag bijzonder!