Fricandeau

Culinaire

Fricandeau

met peper-roomsaus


VOOR 4 PERSONEN
bereidingstijd


Productinformatie

Fricandeau

Het Meesterstuk Culinaire Fricandeau is een heerlijke klassieker in de Hollandse keuken. Meesterstuk Fricandeau is door onze vakslagers gemaakt van geselecteerde dikke lende’s van klasse A varkens. Het speklaagje wat van nature op dit stuk mager vlees zit hebben wij erop gelaten, voor een fantastische diepe en smeuïge smaak. Hierdoor ontstaat tijdens het grillen ook een heerlijk krokant korstje.

In de Meesterstuk verpakking is een bereidingsinstructie boekje ingesloten, maar hiernaast kunt u ook het filmpje aanklikken voor een video van de bereiding. Met het Meesterstuk Fricandeau kunt u erg goed variëren. Zo heeft onze kok alvast wat suggesties gedaan. Deze kunt u vinden op de receptenpagina van deze website.

Meesterstuk specialiteiten zijn verkrijgbaar bij geselecteerde supermarkten. Zie voor een overzicht van relevante adressen de contactpagina van deze website.

Eet smakelijk!

Wijnsuggestie 


Bourgogne
Een witte Bourgogne van de ‘Puliguy Montrachet’ uit 2007. Intens en romig van smaak.
Bijvoorbeeld de “Les Charmes” van het domaine Raymond Dupont Fahn.
Een andere witte Bourgogne kan natuurlijk ook;
vraag anders bij uw wijnleverancier een goed alternatief.
Untitled Page